ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 29 EKİM ULUSLARARASI JÜRİLİ ÇEVRİM İÇİ KARMA SERGİ-2020 AÇILMIŞTIR

Çukurova Üniveritesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin 97. Yılına ithafen düzenlenen Uluslararası Jürili Çevrim İçi Karma Sergi 28 Ekim - 16 Kasım 2020 tarihleri arasında 100 yerli/ulusal, 20 yabancı/uluslararası ve 2 davetli sanatçı, G.Kore, İtalya, Litvanya, Hindistan, Makedonya, K.K.T.C., Bosna-Hersek ve Türkiye’den oluşan uluslararası sanat jüri değerlendirmesi sonucu toplam 122 eserle sergide katılımcı olarak yer almışlardır.

Sergi açılışı,  sergi düzenleme kurulu temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Tire, GSF Dekanı Prof. Dr. Ayşehan Deniz Abik ve Ç.Ü. Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'in sanat etkinliğimiz hakkındaki sunuşları ve Fakültemiz müzik dinletisiyle birlikte 28.10.2020 Çarşamba günü Saat: 10.30 dan itibaren fakültemiz resmi Youtube kanalı üzerinden izlenebilecektir.

Çukurıova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 29 Ekim Uluslararası Jürili Çevrim İçi Karma Sergiyi İzlemek İçin Tıklayınız

Çukurıova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 29 Ekim Uluslararası Jürili Çevrim İçi Karma Sergi Açılış Töreni